Sambutan Hari Raya Aidilfitri bersama JKP Taman Wawasan

Pada 6 Mei 2023, telah berlangsung sambutan Hari Raya Aidilfitri di Taman Wawasan A Hulu Langat. Acara ini bermula pada jam 9.00 malam dan dihadiri oleh Y.B Edry Faizal bin Eddy Yusof (ADN Dusun Tua) bersama En Afrodi Bin Ali, Pembantu Tadbir Ahli Majlis Zon 1. Anggaran penyertaan bagi acara ini adalah sebanyak 300 orang.

Selain itu, terdapat juga ucapan daripada jemputan dan wakil lorong yang disampaikan semasa acara. Ucapan ini memberikan semangat dan kehangatan dalam meraikan Hari Raya Aidilfitri bersama-sama. Para hadirin turut berbahagia mendengar ucapan dan nasihat yang disampaikan. Program sambutan Hari Raya Aidilfitri ini berakhir pada kira-kira jam 11 malam. Semua peserta berpuas hati dengan acara yang telah dijalankan dan turut menghayati suasana kegembiraan dalam menyambut Hari Raya Aidilfitri.

Acara sambutan ini turut menyediakan sesi cabutan bertuah bagi para hadirin. Melalui sesi ini, beberapa hadiah menarik telah dipertaruhkan untuk dimenangi oleh peserta. Cabutan bertuah ini memberikan keseronokan dan kegembiraan kepada semua yang hadir.Disamping itu juga duit raya diberikan kepada kanak-kanak bagi memeriahkan lagi suasana sambutan Hari Raya. the nahara kalumpang